Een ander woord voor trouwambtenaar is BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Carina werkt sinds haar 23e als gemeente BABS (gemeente Dongeradeel) en heeft inmiddels meer dan 100 huwelijken voltrokken. Na een aantal jaren is ze gestart als zelfstandig trouwambtenaar en in rap tempo opgeklommen tot een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Sindsdien trouwt ze stellen door het hele land, en zelfs in het buitenland. 

Burgerlijk huwelijk
Wil je graag je eigen gemeente trouwen maar met een door je zelf uitgekozen trouwambtenaar? Dan kan Carina dit doen. De gemeente dient haar aan te stellen voor een dag. De gemeente kan hier legekosten voor in rekening brengen. Dit is niet de meest gebruikelijke manier, de meeste bruidsparen die een zelfstandig trouwambtenaar kiezen, kiezen voor het ceremonieel huwelijk. Een geweldige optie met fantastisch veel voordelen!

Ceremonieel huwelijk 
Misschien heb je een geweldige trouwlocatie in je hoofd, die geen officiële trouwlocatie is, of wil je graag op een tijdstip trouwen waarop dat normaal gesproken niet kan? Hier is een oplossing voor; het ceremonieel huwelijk. Het officiële huwelijk kun je sluiten bij de gemeente, bijvoorbeeld gratis op maandagochtend of op een andere dag aan het loket. Vervolgens kun je trouwen op jouw eigen favoriete tijd en locatie met alle vrienden en familie erbij. Het huwelijk bij de gemeente is rechtsgeldig, de ceremonie op jullie echte trouwdag is dat niet, maar dat hoeven we niemand te vertellen. De omstandigheden van een ceremonieel huwelijk zijn vaak fantastisch en daarom kiezen steeds meer bruidsparen voor deze optie. Wil jiij trouwen in het bos, op een boot, een landgoed of op het strand? Alles kan! Neem gerust contact op met Carina om de voordelen van het ceremonieel huwelijk op een rijtje te zetten.

Ter inspiratie: hier vind je een prachtig filmpje van 'in beeld met Floor' (aanrader!) waar sprake is van een ceremonieel huwelijk. Pas op: als je dit ziet dan wil je niet meer een 'standaard huwelijk'. 

Herbelofte
Carina hoort regelmatig: “Konden wij onze ceremonie nog maar eens overdoen. Zo leuk als dit hadden wij het vroeger niet”. Tijden zijn veranderd. Vroeger was de ceremonie meer een soort plechtigheid, tegenwoordig is het een uniek moment, een feestje. Wil je het nog eens overdoen? Doe het gewoon! Spreek opnieuw de belofte uit tijdens een sfeervolle ceremonie tijdens jouw 10, 15, 25 of 40 jarig huwelijksfeest of gewoon als jullie zin in een feest hebben! Carina heeft hiervoor de leukste ideeën!


Werkwijze
Jullie ceremonie wordt het mooiste, meest betoverende, deel van jullie dag, samen met Carina ontwerpen jullie de ceremonie. Carina komt met goede tips en ideeën om jullie ceremonie onvergetelijk te maken. Er zullen net zo veel gesprekken plaats vinden als nodig. Carina komt eerst bij jullie thuis en daarna kan het contact via mail of Skype verlopen. Vanaf de eerste kennismaking is Carina nauw betrokken. Met haar talent voor schrijven maakt zij jullie levensverhaal, jullie liefdesverhaal tot het meest waardevolle document dat je ooit zult krijgen. Een verhaal om voor altijd te bewaren. 

Kosten
Een persoonlijke ceremonie is maatwerk. Laat even je naam achter en Carina neemt contact op. Na een kort gesprekje kan ze een vrijblijvende prijsopgaaf maken.

Trouwen in het buitenland
Carina gaat graag mee! Stuur even een mailtje, of bel, dan kan ze een offerte op maat maken.

Gratis kennismaken
Enthousiast geworden? Dan is het hoog tijd om eens kennis te maken! Dit kan op locatie, maar veel makkelijker is het om even te bellen. Carina daagt het bruidspaar vaak uit om even te videobellen, dan heb je meteen een goed beeld van elkaar! Mocht Carina jullie trouwambtenaar worden dan komt ze tijdens de volgende bezoeken natuurlijk bij jullie thuis. Neem gerust even contact op.